![]() |
|
| ثبت نام | راهنما | تقویم | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
30 بار در 16 پست از ایشان تشکر شده است
|
زنان 4 تا 5 برابر بيشتر از مردان گريه ميكنند.5.4 بار در ماه. دختران وپسران تا قبل از بلوغ به يك ميزان گريه ميكنند، چراكه ترشح هورمون پرولاكتين كه باعث تحريك توليد اشك ميشود به يك ميزان در هر دو جنس توليد ميشود.
1-زنان 4 تا 5 برابر بيشتر از مردان گريه ميكنند.5.4 بار در ماه. 2-دختران وپسران تا قبل از بلوغ به يك ميزان گريه ميكنند، چراكه ترشح هورمون پرولاكتين كه باعث تحريك توليد اشك ميشود به يك ميزان در هر دو جنس توليد ميشود. 3-پس از بلوغ ميزان ترشح پرولاكتين كه در توليد و تناوب گريه موثر است در زنان 60 درصد بيشتر از مردان ميشود. 4- غدد اشكي مردان از لحاظ ساختاري متفاوت و كوچكتر از غدد اشكي زنان ميباشد. شايد يكي از دلايل بيشتر گريه كردن زنان نيزهمين مسئله باشد. مردان و زنان نميتوانند يكديگر را بخاطر چگونه گريه كردنشان مورد سرزنش قرار دهند. 5-يكي ديگر از علل بيشتر گريه كردن زنان باورهاي فرهنگي ميباشند، كه اجتماع گريه كردن زنان را بيشتر مورد پذيرش قرار ميدهد. 6-مردان آرام، بدون صدا و با اندكي اشك گريه ميكنند. بطوري كه معمولا كاسه چشمان آنها از اشك پر ميشود، اما بندرت اشك به گونه ها سرازير ميگردد. 7-اما زنان معمولا پر سرو صدا و با اشك هاي فراوان گريه ميكنند. 8-مردان اغلب در نتيجه احساسات مثبت و زنان پس از درگيري و مشاجره با ديگران و يا در نتيجه احساس بي كفايتي گريه ميكنند.
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از T_rex عزیز تشکر کرده اند: | fatemeh (11-20-2009) |
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
19 بار در 13 پست از ایشان تشکر شده است
|
یه چیزایی درست بود اما تو زنا هم تفاوت وجود
سام علیکم بروبچ لیمویی ![]() احوالتون؟ ![]() مثل اینکه دوباره لیمونات بسته شده ![]() خب هر وقت درست شد یکی به من خبر بده در ضمن امتحان های ترمم هم نزدیکه خیلی کم میام ![]() دوباره ان و ان نخونینا من دیر به دیر ان میشم. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
4 بار در 4 پست از ایشان تشکر شده است
|
آقا فرید اگه یه بار حرف راست زدی همین بود . اکثراً درست بود.
|
|
| یک کاربر برای این پست سودمند از fatemeh عزیز تشکر کرده اند: | T_rex (11-21-2009) |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|